Radionica samozapošljavanja od 13.02.2017. – do 17.02.2017.
10 rujna, 2016
ŽENE U PODUZETNIŠTVU
5 prosinca, 2017
Prikaži sve

UVOD U PISANJE PROJEKATA od 22.2.2018. do 24.2.2018.

Startup Stock Photos

Centar za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1

Cijena: 500 kuna
Maksimalan broj polaznika: 10
Voditeljica: Ines Rudelić

Obavijesti i prijave: 095 850-8399, udruga.libera@gmail.com

Voditeljica  radionice INES RUDELIĆ, magistra politologije i certificirani revizor bankarskog poslovanja autorica je radionice MI KREIRAMO SVOJ POSAO koju je tijekom dvije godine u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka polazilo cca 53o polaznika te je od navedenog broja 35 % krenulo putem samozapošljavanja i otvaranja vlastite firme.

Novom radionicom UVOD U PISANJE PROJEKATA približit će vam tematiku pisanja projekata na jednostavan i samorazumljiv način te vas ohrabiti da se upustite u pisanje svog prvog projekta.

Na pristupačan način polaznik će usvojiti sva relevantna znanja koja su mu potrebna u tom dijelu, a kako bi uspješno aplicirao na aktualne natječaje. Posebna pažnja obratiti će se na definiranje projekta odnosno problema; razradu problemskog stabla; utvrđivanje općih i specifičnih ciljeva projekta; logičku matricu; definiranje ciljnih skupina te na mjerljive rezultate i financijsku održivost projekta.

Na radionicama će polaznici uz zadane teme raditi i svoj zamišljeni projekt te će kroz interakciju s drugim polaznicima uočiti njegove pozitivne ali i negativne strane te će u skladu s navedenim i izvršiti potrebne korekcije.

Radionica je namijenjena  polaznicima koji se po prvi puta susreću s pisanjem projekata te im je to ujedno i izazov da uz mentorstvo samostalno osmisle svoj projekt ili da se uz preporuku mentora priključe drugim projektnim timovima

Polaznici s najboljim rezultatima u svladavanju zadane tematike biti će u mogućnosti surađivati s mentoricom na njezinim sadašnjim i budućim projektima.

Autorica: Ines Rudelić, predsjednica Udruge Libera
Akademska naobrazba:
– magistra politologije, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu,
– certificirani revizor bankarskog  poslovanja,
– cerificirani polaznik Akademije liberalnih žena jugoistočne Europe