Mi kreiramo poslovni plan
31 kolovoza, 2016
UVOD U PISANJE PROJEKATA od 22.2.2018. do 24.2.2018.
4 veljače, 2017
Prikaži sve

Radionica samozapošljavanja od 13.02.2017. – do 17.02.2017.

VRIJEME  ODRŽAVANJA:  od 13.2. do 17.2.2017. od 10  do 12 sati

MJESTO ODRŽAVANJA:  Centar za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1

PRIJAVE: na e mail udruge LIBERA udruga.libera@gmail.com ili tel. 095-850- 8399

cijena petodnevne radionice: 250 kuna

 

VODITELJICA:

Ines Rudelić ima osobno iskustvo u samozapošljavanju i educiranost (magistra politolog, interni revizor za bankarsko poslovanje te certificirani polaznik Akademije liberalnih žena Jugoistočne Europe) što joj omogućuje da zainteresiranim osobama pruži sveobuhvatnu informaciju. Vlasnica obrta GOTA za promidžbu i savjetovanje te osnivačica i predsjednica Hrvatske udruge za edukaciju i samozapošljavanje LIBERA. Do sada je održala niz radionica o samozapošljavanju u Centru za kulturu Trešnjevka. Novom radionicom u interakciji s korisnicima i uz organiziranje njihovog zajedničkog rada potiče svoje polaznike da realiziraju vlastite ideje.

 

SADRŽAJ RADIONICE:

Sve koji žele promijeniti svoj status i postati zaposleni pozivamo na edukacijsku radionicu Mi kreiramo svoj posao – od ideje do samozapošljavanja. Cilj je da svaki polaznik po završenom mentoriranju bude osposobljen sam kreirati svoj posao, napisati poslovni plan, odabrati vrstu društva koju će otvoriti.

U prvom dijelu težište je na psihološkoj pripremi poduzetničkog preustroja te u prezentiranju vlastitih ideja. Nakon toga učimo kako izraditi poslovni plan te što je sve potrebno za osnivanje obrta, firme, udruge ili zadruge. U drugom dijelu radimo na strategijskoj pripremi rada budućeg poduzeća te polaznike educiramo o poticajima koje mogu zatražiti od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Polaznici će dobiti certifikat o uspješnom pohađanju.

TEMATSKI PRIKAZ:
PONEDJELJAK
Izbor ideje i uspješno prevladavanje teškoća na putu razvoja
UTORAK
Izrada poslovnog plana
SRIJEDA
Izbor vrste društva – obrt, j.d.o.o., d.o.o., zadruga….
ČETVRTAK
Strategija poslovanja i alati izvrsnosti
PETAK
Poticajne mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje